Colaborare avocati

Detectivi Privati UM215 in colaborare cu avocatii si/sau case de avocatura in vederea rezolvarii cu succes a cazurilor in care acestia sunt angrenati. In colaborare cu avocatii sau case de avocatura, detectivii Intelligence UM 215 obtin informatii de o valoare inestimabila pentru clientii nostri.
Detectivii nostri cunosc legislatia din Romania si realizeaza importanta obtinerii de probe incontestabile, legale, valoroase, in timp util. Detectivii Privati UM215 nu vor obtine niciodata probe in mod ilegal si nu vor pune in pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte.  Detectivii Privati UM215 sunt toti fosti politisti, cu vasta experienta dobandita in anii indelungati de practica, intr-o mare varietate de cazuri.

Servicii oferite de Detectivi Privati Intelligence UM215 in colaborare cu avocatii:

Verificare clienti si martori - Aflam tot ce trebuie sa stiti despre clientii dumneavoastra inainte de data procesului. Nu doriti sa aveti surprize neplacute in instanta. Daca este cazul, puteti specifica pe ce anume sa ne axam investigatiile.

Localizare martori - Pentru a putea lua declaratia unui martor in proces mai intai trebuie sa-l puteti identifica si localiza. Detectivii din cadrul Detectivi Privati UM215 sunt foarte experimentati in astfel de cazuri si vor afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Colectare probe - Fie ca este vorba de marturii, fotografii, inregistrari audio/video, detectivii din cadrul Detectivi Privati UM215 - colaborare avocati sunt constienti de importanta probelor pentru cazurile dumneavoastra. Detectivii obtin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practica indelungata si deversificata.

Contactati Detectivii Privati UM215 - colaborare avocati pentru mai multe amanunte!

Detectivi privati - colaborare avocati
Call now!