Colaborare avocați

colaborare-avocati

Detectivi Privați UM215 în colaborare cu avocații și/sau case de avocatură în vederea rezolvării cu succes a cazurilor în care aceștia sunt angrenați.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

În colaborare cu avocații sau case de avocatură, detectivii Intelligence UM 215 obțin informații de o valoare inestimabilă pentru clienții noștri.
Detectivii noștri cunosc legislația din România și realizează importanța obținerii de probe incontestabile, legale, valoroase, în timp util. Detectivii Privați UM215 nu vor obține niciodată probe în mod ilegal și nu vor pune în pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii Privați UM215 sunt toți foști polițiști, cu vastă experiență dobândită în anii îndelungați de practică, într-o mare varietate de cazuri.

SERVICII OFERITE DE DETECTIVI PRIVAȚI INTELLIGENCE UM215 ÎN COLABORARE CU AVOCAȚII:

Verificare clienți și martori – Aflăm tot ce trebuie să știți despre clienții dumneavoastră înainte de data procesului. Nu doriți să aveți surprize neplăcute în instanță. Dacă este cazul, puteți specifica pe ce anume să ne axăm investigațiile.

Localizare martori – Pentru a putea lua declarația unui martor în proces mai întâi trebuie să-l puteți identifica și localiza. Detectivii din cadrul Detectivi Privați UM215 sunt foarte experimentați în astfel de cazuri și vor afla toate informațiile de care aveți nevoie.

Colectare probe – Fie că este vorba de mărturii, fotografii, înregistrări audio/video, detectivii din cadrul Detectivi Privați UM215 – colaborare avocați sunt conștienți de importanța probelor pentru cazurile dumneavoastră. Detectivii obțin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practică îndelungată și deversificată.

Contactați Detectivii Privați UM215 – colaborare avocați pentru mai multe amănunte!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Scan the code
Buna ziua! Va putem ajuta?