Supraveghere operativa

Detectivi Privati UM215 ofera servicii de supraveghere operativa la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Fumatul si consumul de alcool

In ziua de azi alcoolul este foarte usor disponibil si promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viata de zi cu zi. Consumul de alcool in cazul adolescentilor este periculos, atat pentru ei cat si pentru lumea din jur. Stim fiecare si auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenti aflati sub influenta alcoolului, fie ca sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

consumul de alcool

Copiii care incep sa cosume alcool inca de la varste fragede risca sa dezvolte probleme grave, care le va influenta negativ viata in societate. De asemenea exista riscuri foarte mari ca acest lucru sa le deterioreze sanatatea si sa le micsoreze performantele scolare.

Statisticile sugereaza ca tinerii, in societatea de azi, beau mai putin in timpul saptamanii dar sunt predispusi la episoade grave de betie, care pot duce la spitalizari. Cateodata ei cad prada acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra in diverse gasti.

Detectivii Privati UM215 pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastra puteti lua masuri in consecinta, diminuand astfel efectele.

droguri

Copiii si drogurile

Dependenta de droguri poate aparea la orice varsta, dar de obicei consumul de substante halucinogene incepe din tinerete. Daca adolescentul are o astfel de problema si continua sa se drogheze in ciuda consecintelor atunci putem vorbi de dependenta.

Daca un tanar incepe sa se comporte diferit fara motive aparente - cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseala, etc. - atunci putem suspecta o problema legata de droguri. Parintii pot trece cu vederea astfel de simptome considerandu-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indica dependenta de droguri:

 1. neglijarea aspectului exterior si a igienei personale
 2. scaderea performantelor scoalare
 3. lipsa nejustificata de la orele de scoala
 4. dezinteresati de activitatile preferate anterior
 5. schimbari in modul de alimentatie
 6. dereglarea somnului
 7. deteriorarea relatiei cu familia si prietenii
 8. schimbarea totala a anturajului

Daca observati cateva din aceste simptome la copilul dumneavoastra apelati imediat la Detectivi Privati UM 215 pentru a vedea cauzele. Detectivi Privati UM 215 are o experienta vasta in astfel de probleme si va putem ajuta sa actionati la timp.

Ce fac bonele?

Nu este usor sa aflati daca bona isi face bine treaba. Pentru a afla adevarul contactati Detectivi Privati UM 215. Sunt mai multe semne prin care va puteti da seama daca lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastra pare nelinistit in prezenta bonei?
De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar daca dupa o vreme copilul nu pare a agrea prezenta bonei, atunci este indicat sa apelati la serviciile Detectivi Privati UM 215.

supraveghere operativa

Sunt mai multe semne prin care sa va dati seama daca bona isi face bine treaba sau minte si atunci este cazul sa sunati la Detectivi Privati UM 215 pentru a afla cine este cu adevarat bona dumneavoastra:

 1. copilul este nelinistit cand stie ca ramane singur cu bona
 2. bona nu relateaza ce a facut in timpul programului
 3. copilul este implicat in tot felul de accidente
 4. bona va critica modul de a va creste copilul
 5. intarzie des la program
 6. copilul este neingrijit
 7. copilul este nemancat
 8. aveti banuieli ca fura sau ca minte

Daca suspectati ceva legat de bona dumneavoastra contactati imediat Detectivi Privati UM 215

Call now!