Test

Intelligence UM215 Agency este o companie privată de detectivi, specializată în efectuarea de investigații profesionale și supraveghere operativă (filaj).

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Cu o vastă experiență în domeniu, agenția noastră a rezolvat multe cazuri similare cu al dumneavoastră și vă putem ajută în acest sens, putem fi contactați în fiecare oraș din țară.

Personalul societății este format din persoane specializate, care au făcut parte din structuri ale poliției sau servicii secrete și au o experiență de peste 20 de ani în activități de filaj și investigații o parte din ei sunt foste cadre militare sau MAI, MAPN, SRI, aceștia având o vastă experiență în domeniul activităților de investigații, supraveghere, filaj și în prevenirea fraudelor economice. Societatea mai dispune și de detectivi particulari specializați pe diverse linii de muncă (evidența persoanelor, judiciar, experți criminaliști, experți persoane dispărute sau ascunse, grafologi etc).

Utilizăm cel mai performant echipament și aparatură existentă pe piață, pentru a obține rezultatele solicitate.

Nu luăm cazul, decât dacă suntem siguri de rezolvarea acestuia. Conducem investigația într-o manieră profesională, discretă, respectând solicitările dumneavoastră.

Colaborăm cu cabinete de avocatură și birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, auditori și experți în diverse domenii conexe profesiunii noastre.

Activitatea detectivilor noştri nu poate fi contrară legii, siguranţei naţionale, ordinii publice sau bunelor moravuri.

În exercitarea profesiei lor, detectivii noştri cunosc şi respectă anumite principii şi standarde profesionale pentru că noi vă furnizăm dovezile administrate în strictă conformitate cu legea, astfel încât să poată fi folosite în fața instanțelor judecătorești sau a oricăror alte instituții publice sau private.

despre-noi

Oferim servicii pe tot teritoriul României dar și în străinătate: Franța, Italia, Germania, Austria, Olanda, Elveția, USA, Spania, Grecia, Turcia, Cipru, Bulgaria, Republica Moldova, Belgia.

Contractul cu noi este strict confidențial.

Noi suntem aici pentru a vă oferi cele mai profesionale servicii de investigații, fie că sunteți avocat, om de afaceri sau persoană privată.

Principii: bună-credință, încredere, confidențialitate, profesionalism;

Cadru legal: Legea nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Legea nr.353/2004 pentru modificarea și completarea Legii nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Hotărârea Guvernului nr.1666/2004 privind normele de aplicare a Legii nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Ordinul MAI nr.492/2005 privind modul de eliberare, forma și conținutul legitimației de detectiv particular;

Acte legale de funcționare: licență, atestat profesional de detectiv particular, cod operator date personale;

Experiență: peste 20 ani.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Scan the code
Buna ziua! Va putem ajuta?