Supraveghere operativă

Fumatul și consumul de alcool

consumul-de-alcool

În ziua de azi alcoolul este foarte ușor disponibil și promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc, ce face parte obligatoriu din viața de zi cu zi. Consumul de alcool în cazul adolescenților este periculos, atât pentru ei cât și pentru lumea din jur. Știm fiecare și auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenți aflați sub influența alcoolului, fie că sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Copiii care încep să consume alcool încă de la vârste fragede riscă să dezvolte probleme grave, care le va influența negativ viața în societate. De asemenea există riscuri foarte mari ca acest lucru să le deterioreze sănătatea și să le micșoreze performanțele școlare.

Statisticile sugerează că tinerii, în societatea de azi, beau mai puțin în timpul săptămânii dar sunt predispuși la episoade grave de beție, care pot duce la spitalizări. Câteodată ei cad pradă acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra în diverse găști.

Detectivii Privați UM215 pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastră puteți lua măsuri în consecință, diminuând astfel efectele.

Copiii și drogurile

droguri

Dependența de droguri poate apărea la orice vârstă, dar de obicei consumul de substanțe halucinogene începe din tinerețe. Dacă adolescentul are o astfel de problemă și continuă să se drogheze în ciuda consecințelor atunci putem vorbi de dependență.

Dacă un tânăr începe să se comporte diferit fără motive aparente – cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseala, etc. – atunci putem suspecta o problema legată de droguri. Părinții pot trece cu vederea astfel de simptome considerându-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indica dependența de droguri:

 1. neglijarea aspectului exterior și a igienei personale
 2. scăderea performanțelor școlare
 3. lipsa nejustificată de la orele de școală
 4. dezinteresați de activitățile preferate anterior
 5. schimbări în modul de alimentație
 6. dereglarea somnului
 7. deteriorarea relației cu familia și prietenii
 8. schimbarea totală a anturajului

 

Dacă observați câteva din aceste simptome la copilul dumneavoastră apelați imediat la Detectivi Privați UM 215 pentru a vedea cauzele. Detectivi Privați UM 215 are o experiență vastă în astfel de probleme și vă putem ajuta să acționați la timp.

Ce fac bonele?

supraveghere-operativa

Nu este ușor să aflați dacă bona își face bine treaba. Pentru a afla adevărul contactați Detectivi Privați UM 215. Sunt mai multe semne prin care vă puteți da seama dacă lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastră pare neliniștit în prezența bonei?

De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar dacă după o vreme copilul nu pare a agrea prezența bonei, atunci este indicat să apelați la serviciile Detectivi Privați UM 215.

Sunt mai multe semne prin care să vă dați seama dacă bona își face bine treaba sau minte și atunci este cazul să sunați la Detectivi Privați UM 215 pentru a afla cine este cu adevărat bona dumneavoastră:

 • copilul este neliniștit când știe că rămâne singur cu bona
 • bona nu relatează ce a făcut în timpul programului
 • copilul este implicat în tot felul de accidente
 • bona vă critică modul de a vă crește copilul
 • întârzie des la program
 • copilul este neîngrijit
 • copilul este nemâncat
 • aveți bănuieli că fură sau că minte

 

Dacă suspectați ceva legat de bonă dumneavoastră contactați imediat Detectivi Privați UM 215.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Scan the code
Buna ziua! Va putem ajuta?