Detectivi Braila

Atunci cand te gandesti sa angajezi detectivi Braila sau in orice alt oras din tara, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti. Iata cateva cazuri des intalnite pentru care clientii apeleaza de obicei la serviciile unui detectiv privat.

Detectivi Braila – Anchete privind divortul sau familia

Daca banuiesti ca sotul tau insala sau ascunde informatii sau bunuri importante de la tine, poate vrei sa angajezi un investigator privat. Exista modalitati de a spune daca sotul tau ascunde bunuri si un investigator privat de renume poate accesa inregistrari precum conturi bancare despre care nu stii sau pot urmari un sot care a devenit indepartat pentru a vedea daca este infidel. Inainte de a angaja pe cineva, nu uita ca un detectiv privat  poate ajuta avocatul sa descopere dovezi, daca si cand este nevoie.

Investigatii despre infidelitate

Nu stii daca sotul tau are o aventura si acest lucru te afecteaza. Detectivii  privati ajuta zilnic cu aceste situatii nefericite. Un detectiv privat poate afla discret fapte si informatii si poate descoperi adevarul, astfel incat sa stii daca sotul tau este sau nu vinovat de infidelitate. De asemenea, detectivii privati pot face fotografii si alte materiale cu dovezi concrete.

Fraude in asigurari

Frauda in asigurari se intampla atunci cand o fapta este savarsita cu intentia de a obtine un beneficiu la care o persoana nu are un acest drept. Cererile de asigurari false sunt depuse cu intentia de a insela un furnizor de asigurari si costa miliarde de dolari in fiecare an. Fraudele in asigurari asigurare variaza de la intinderea adevarului la comiterea de daune sau vatamare intentionata. Anchetatorii privati pot ajuta la identificarea adevarului.

Investigatii pentru raufacatori

In fiecare an au loc tentative de patrundere prin efractie, furturi si alte astfel de actiuni. Pentru persoanele care cred ca sunt o victima, este timpul sa intreprindem actiuni inainte ca situatia sa scapa de sub control. Aceste probleme sunt adesea ignorate, dar anchetatorii privati pot ajuta la oprirea amenintarii si la obtinerea dovezilor concrete. In aceste cazuri, este important sa lucrati si cu fortele de ordine.

Investigatii pentru delapidari

Sunt foarte multe companii care nu cerceteaza acest aspect. De prea multe ori, intreprinderile se gasesc intr-o situatie in care activele lipsesc, documentele nu au fost pastrate cu exactitate sau apar mai multe tipuri de probleme. Detectivii privati pot determina daca activele au fost fictive, s-au efectuat plati improprii sau daca au existat alte declaratii gresite. De asemenea, anchetatorii privati pot urmari partea vinovata prin verificari de fond, cautari de bunuri si alte astfel de actiuni.