Firma de detectivi

Dincolo de afaceri, exista motive personale importante pentru care ar trebui sa luati in considerare lucrul cu o firma de detectivi. Daca aveti intrebari despre relatia actuala, este posibil ca un detectiv sa va poata oferi raspunsuri.

Cat de bine iti cunosti partenerul? Esti sigur ca partenerule ste real? O verificare de fond a relatiei va verifica educatia si istoricul locului de munca al partenerului dvs., data nasterii, cazierul judiciar, etc. Inainte de a face orice angajamente viitoare pe termen lung, informati-va despre toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie.

Firma de detectivi pentru intlanirile online

Intalnirile online continua sa creasca in popularitate si nu exista nicio urma de incetinire a acestui trend prea curand. Dar, cu comoditatea de a putea gasi un partener pe Internet, vine cu consecinta nefericita a interactiunilor cu persoane complet necunoscute, despre care nu doar ca nu stii mai nimic, dar este posibil sa te si puna in pericol.

Peste jumatate din persoanele care intra pe site-urile de dating online au raportat faptul ca li s-au transmis informatii false. Protejati-va si luati in considerare angajarea unui detectiv atunci cand apar astfel de suspiciuni.

Investigarea infidelitatii

Nimeni nu vrea sa creada ca partenerul este infidel. Cu toate acestea, infidelitatea face ca relatiile sa esueze frecvent. Un detectiv va poate ajuta sa va confirmati sau sa va respingeti suspiciunile urmand discret partenerul si colectand dovezi. Imaginile sau videoclipurile ofera o dovada incontestabila a infidelitatii.

Gasirea adevarului despre un partener este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii angajeaza anchetatori. Daca aveti indoieli, este important sa primiti raspunsurile la intrebarile voastre, chiar daca adevarul este greu de auzit.

Active ascunse

Pentru cuplurile casatorite sau partenerii de afaceri, importanta confirmarii suspiciunii este si mai mare, deoarece informatiile ar putea fi relevante in orice procedura judiciara. Un investigator poate colabora strans cu avocatul dumneavoastra pentru a descoperi fapte si pentru a va reprezenta cel mai bine interesele.

Pe langa cautarea dovezilor de bunuri ascunse, un investigator profesionist va poate ajuta sa determinati orice secrete pe care sotul sau partenerul de afaceri le-a pastrat. Au mijloace de a localiza active ascunse, conturi bancare sau un alt comportament clandestin care va ameninta relatia personala sau profesionala.