Investigatori privati

Sunt numeroase motive pentru a apela la investigatori privati si acestia sunt cei care va pot scoate din numeroase situatii neplacute. Iata mai multe situatii comune pe care un detectiv privat le poate gestiona corespunzator.

Investigatori privati pentru abuzuri

 Anchetatorii sunt extrem de utili pentru a va ajuta sa dovediti infractiuni penale, deoarece au un set de abilitati puternice si isi pot concentra atentia asupra cazului  in moduri pe care politia nu le poate adesea.

Daca banuiti ca cineva isi abuzeaza copilul, un batran sau un membru de familie neajutorat, trebuie sa ajungeti sa aveti dovezi in acest sens. Anagati un investigator pentru a va confirma sau pentru a va elimina suspiciunile, apoi construiti un caz impotriva abuzatorului sustinut de dovezi. Dovezi pe care un investigator profesionist le poate prezenta intr-un caz – si le poate oferi unui procuror.

Furt de identitate

Furtul de identitate este frustrant, consuma timp si este costisitor de rezolvat. Fara ajutor, este greu sa aduni suficiente informatii pentru a dovedi furtul de identitate.

Anchetatorii privati pot folosi resursele pentru a afla identitatea faptuitorului si a crea un raport pe care il puteti utiliza pentru a urmari acuzatiile penale. Daca credeti ca cineva a accesat informatiile private si ar putea sa le foloseasca fara permisiune, luati in considerare cu fermitate angajarea unui detectiv profesionist.

Investigatii pentru prejudiciu personal

 Cererile de despagubre sunt costisitoare si daunatoare pentru reputatia si productivitatea unei afaceri. In timp ce se intampla accidente, unii angajati incearca sa insele sistemul prin depunerea de cereri false si fictive. Angajati un investigator privat pentru a confirma prejudiciul angajatului.

Investigatii criminale

Adesea, departamentele de politie locala si echipele lor de detectivi nu au suficiente resurse pentru a gestiona un caz. Anumite infractiuni, cum ar fi urmarirea, de exemplu, merg fara o investigatie amanuntita, deoarece resursele sunt deviate in alta parte.

Utilizarea investigatorilor profesionisti in investigatia  penala este o strategie inteligenta, in principal pentru ca sunt dedicati complet pentru a va gasi raspunsurile pe care le cautati. De asemenea, pot descoperi elemente cheie si dovezi care permit politiei si procurorilor sa ia masuri, in loc sa lase cazul sa se fie clasat.

Gasiti persoane disparute

Din diferite motive anumite persoane pot sa dispara. Anchetatorii profesionisti sunt bine pregatiti pentru a urmari persoanele disparute si a le readuce inapoi.

In afara de persoanele disparute, poate fi necesar sa initiati o incercare de a localiza o persoana sau o afacere. Daca trebuie sa initiati proceduri legale impotriva unei persoane sau a unei afaceri, trebuie sa stiti unde sa o gasiti mai intai. Cresteti probabilitatea de a obtine rezultate, prin angajarea unui profesionist pentru a o localiza.