Detectivi Constanta

Pentru companiile care angajeaza international, anchetatorii privati care se specializeaza in cazuri internationale pot ajuta o companie sau un client sa dezvolte o strategie personalizata pentru verificarea corecta a candidatilor. Acest lucru depaseste verificarile standard internationale si poate fi o solutie excelenta pentru companii si persoane care trebuie sa stie ce ar trebui sa verifice, pe baza situatiei si riscului lor unic.

De ce sa apelezi la detectivi Constanta?

Un investigator privat profesionist ofera multe servicii fiabile pentru a ajuta in multe situatii – de la cazuri penale la infidelitate la verificari de fond. Doar asigurati-va ca va faceti temele si ca aveti de-a face cu o companie in care puteti avea incredere, cu anchetatori foarte bine pregatiti pe terenul in care aveti nevoie. Serviciile oferite si calitatea serviciilor variaza dramatic de la o companie la alta.

Detectivii privati moderni sunt profesionisti experimentati in domeniul tehnologiei, care au mai multe posibilitati pentru a extrage toate informatiile in mod corect.

Acestea fiind spuse, exista o serie de situatii cand are sens sa angajezi un detectiv privat. Iti prezentam si noi cateva dintre ele.

Infidelitate

Uneori se poate intampla ca unul din parteneri sa banuiasca faptul ca a fost inselat. Chiar si asa, acest lucru inca se intampla regulat. Exista cateva semne care indica asta, cum ar fi:

  • Apar cheltuieli ciudate;
  • Programul de lucru devine secret;
  • Viata de familie se modifica;
  • Comunicarea nu mai exista;
  • Incep sa apara minciunile.

Exista explicatii alternative pentru orice si eventual chiar pentru toate aceste semne. Cu toate acestea, atunci cand incep sa se adune, este timpul sa angajezi un investigator privat.

Custodia copilului

Dupa divort, custodia este una dintre cele mai controversate probleme dintre fosti soti. Obtinerea unei modificari a contractului de custodie necesita aproape intotdeauna sa se arate ca cealalta parte nu isi indeplineste obligatiile. Aveti nevoie de dovezi solide ca fostul partener incalca termenii. Cand lucrurile ajung la acel punct, angajati un detectiv privat.

Ancheta privind custodia copilului poate include observarea discreta, urmarirea GPS si camerele ascunse. Investigatorul vede cum actioneaza fostul tau partener atunci cand nu stie ca cineva il urmareste.

Gasiti active ascunse

Este un adevar trist ca sotii vor ascunde active in perioada de divort. Sunt atat de furiosi incat decid ca sotul lor nu merita nicio parte din aceste bunuri.

Legea are o viziune slaba asupra acestui comportament, dar nu poate face mare lucru in acest sens fara dovezi. Daca sotul tau pastreaza anumite bunuri ascunse, ar trebui sa dovedesti asta cu ajutorul unui detectiv privat.